Cadet dat afară de la Academia de Poliție! E vegan și a picat proba șaormei

Descoperire halucinantă la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza din București. Un cadet care părea să fie absolut normal din punct de vedere medical ascundea de fapt un secret teribil: e vegan și are oroare de șaorma.

Șocantul detaliu a fost descoperit în timpul probei șaormei, introdusă recent în programa de la academiile de poliție din toată țara. Cadetul trebuie să alerge până la o șaormărie, să cumpere două „cu de toate“, pe una s-o mănânce rapid la fața locului, iar pe-a doua trebuie s-o predea unui superior. Însă totul trebuie făcut în mai puțin de 5 minute, astfel încât șaorma predată superiorului să nu apuce să se răcească.

Cadetul vegan n-a avut nicio șansă la această probă, nereușind să muște nici măcar o dată din șaorma. Astfel că, pe bună dreptate, fost exclus din Academie. „Astfel de situații ne arată cât de importantă e proba șaormei în instituția noastră“, spune rectorul Academiei de Poliție. „Un astfel de cadet prezintă și riscul de a nu face burtă, deci nu poate ajunge în funcții superioare de conducere, așa că e mai bine ca drumurile noastre să se despartă.“

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
26 septembrie 2022 08:56
Citește mai mult despre: politist saorma

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult