Cei mai buni prieteni ai omului s-au săturat de condițiile grele de muncă! Bobo, un câine care lucrează la aeroportul Otopeni de peste 7 ani, a publicat recent pe Facebook o rugăminte către traficanții de droguri din întreaga lume: "Oameni buni, eu înțeleg că sunteți niște infractori fără scrupule, dar nu mai ascundeți drogurile în orificiul anal! Aveți atâtea alte găuri, pentru numele lui dumnezeu."

cainedroguri.jpg
"Gândiți-vă că noi, câinii, avem mirosul de mii de ori mai sensibil decât al vostru. Și în fiecare zi, la serviciu, suntem obligați să stăm cu nasul în posterioarele tuturor dubioșilor, pentru că nu-s în stare să își cumpere o valiză", își continuă pledoaria cățelul antidrog.

"Poate dacă ați umbla și voi cu cocaina aia într-un ghiozdan normal, am mai închide și noi ochii din când în când", confirmă Rex, colegul de tură al lui Bobo.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 01.07.2019 19:14 Monden

National Cinematografic