Bucurie printre caii din Strehaia, Buzescu şi Drăgăneşti-Olt! Cele mai recente măsuri fiscale par să-i favorizeze, aceştia fiind nevoiţi să plătească impozite mai mici pe casele şi vilele în care locuiesc.

cal_impozit_pe_casa.jpg
Printre caii care-şi vor permite potcoave noi se numără şi Gigi, armăsarul murg al unui bulibaşă local şi cap al unei familii cu 6 mânji frumoşi. În acte, calul Gigi este proprietarul mai multor palate cu turnuleţe dintr-o suburbie a Strehaiei.

“Când a trecut jupânul casa pe numele meu şi s-a mutat alături, în cort, zău că îmi venea să mă iau cu mâinile de coamă - dacă aveam mâini - când mă gândeam cât impozit o să am de plătit”, nechează exemplarul cabalin. “Mulţumită guvernului Ponta, care ne-a redus taxele, pot să stau şi eu liniştit, am de unde să le pun copilaşilor un ovăz cinstit în iesle.”

“Mi-e milă doar de verii mei care locuiesc două străzi mai sus, la apartament, şi care ar putea fi nevoiţi să plătească în plus”, adaugă calul Gigi, fornăind cu tristeţe din nări.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 30.07.2014 05:23 Monden

National Cinematografic