Căldura a atras atâţia pensionari în Cişmigiu, că au fost îndepărtaţi cu tunuri cu apă

Atraşi de temperaturile ridicate de afară, sute de mii de pensionari au venit în stoluri în Cişmigiu şi au sufocat aleile cu cărucioare. Mulţimea de boşorogi era ca un furnicar de termite şi risca să se prăbuşească peste trecători. Din autobuzele burduşite cu hodorogi se revărsau valuri după valuri de pensionari. Autorităţile au intervenit cu tunuri cu apă ca să-i disperseze, pentru că riscul era să se nască un nou PSD acolo.

Pentru că pensionarii odioşi se ţineau de copaci, jandarmii au început să dea cu lacrimogene în parc. Pensionarii ultraşi şi-au pus basmalele pe faţă şi au îndurat fumul lacrimogen, pentru că erau obişnuiţi, din al doilea război mondial. Jandarmii n-au avut curaj să intre peste ei să-i bată cu bastoanele, pentru că ei au doar bastoane de cauciuc şi pensionarii au bastoane mult mai dure.

„Mulţi pensionari s-au purtat cu aceeaşi nesimţire cu care se poartă în general. Îi dădeam afară pe o poartă, intrau pe alta. Aşa sunt ei obişnuiţi. De la cine credeţi că învaţă copiii să traverseze pe roşu? De la boşorogii ăştia!”, a declarat Marian Coltea, jandarm venit din plăcere să bată pensionari în Cişmigiu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
31 martie 2016 14:03

Alte articole

Vezi mai mult