Căldura, bat-o vina! Unui român i s-au topit farfuriile și tacâmurile furate de la hotelul de gheață

Vremea caldă de afară a ajuns și în apartamente, provocând adevărate drame pentru unii bucureșteni. Uul dintre ei este Geo Lemandroi, un mare iubior al muntelui. Acesta și-a petrecut în această iarnă mai multe sejururi la hotelul de gheață de la Bâlea Lac, de unde nu s-a întors niciodată cu mâna goală.

”Am luat câte-un un tacâm, câte-o farfurie, odată chiar și o măsuță de gheață, toate ca amintire”, a povestit bucureșteanul. ”Numai că azi a bătut soarele în geam și, din cauza căldurii, mi s-a topit toată agoniseala mea din iarna asta. Adică zeci de obiecte superbe făcute din gheață, o adevărată dramă!”

Și cum un necaz nu vine niciodată singur, bucureșteanul e acum și bun de plată, după ce și-a inundat vecinul de sub el cu gheața topită. Ba, mai mult, apa acumulată în apartament i-a distrus și câteva obiecte de colecție adunate din hoteluri din Grecia sau Turcia, pe unde își petrecuse diferite vacanțe de vară. ”Mă simt ca și cum aș fi făcut degeaba zeci de vacanțe”, s-a plâns Geo Lemandroi.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
7 februarie 2016 13:02
Citește mai mult despre: caldura furt gheata

Alte articole

Vezi mai mult