Caniculă în Bucureşti. Un bărbat imprudent a ieşit pe stradă fără să ia măsuri de precauţie şi a zărit o bunăciune care se dezbrăcase din cauza căldurii. Bietul om a leşinat sub privirile trecătorilor, însă în cădere a reuşit totuşi să-i vadă chiloţii celei care i-a produs şocul termic, prăbuşindu-se cu un zâmbet.canicula_bucuresti.jpg

Din păcate tânăra a fugit de la locul accidentului, deşi poliţiştii au căutat-o ore în şir, ca s-o vadă şi ei, după ce au auzit declaraţiile martorilor. Resuscitarea bărbatului a fost dificilă, din cauza erecţiei, care se agrava atunci când i se aplicau padelele de şocuri electrice.

Meteorologii avertizează că nu contează câte grade sunt, pentru că e posibil să apară factorul de încălzire. De exemplu, pot fi 30 de grade, dar în prezenţa unei femei îmbrăcate “de vară”, temperatura resimţită poate ajunge la 45-48 de grade. Aceştia recomandă parcurgerea cu ochii închişi a zonelor periculoase, precum vecinătatea ASE-ului, sau folosirea unei tehnici mintale, adică să ne gândim la ceva odios, precum Maria Grapini.

Nea Costel, drojdier:

“Până şi eu mă trezesc pe 26 mai ca să merg la vot! N-ai nicio scuză dacă stai acasă!”

Scris de Ionut | Wednesday, 07.06.2017 15:26 Monden

National Cinematografic