Caniculă în Bucureşti. Un bărbat imprudent a ieşit pe stradă fără să ia măsuri de precauţie şi a zărit o bunăciune care se dezbrăcase din cauza căldurii. Bietul om a leşinat sub privirile trecătorilor, însă în cădere a reuşit totuşi să-i vadă chiloţii celei care i-a produs şocul termic, prăbuşindu-se cu un zâmbet.canicula_bucuresti.jpg

Din păcate tânăra a fugit de la locul accidentului, deşi poliţiştii au căutat-o ore în şir, ca s-o vadă şi ei, după ce au auzit declaraţiile martorilor. Resuscitarea bărbatului a fost dificilă, din cauza erecţiei, care se agrava atunci când i se aplicau padelele de şocuri electrice.

Meteorologii avertizează că nu contează câte grade sunt, pentru că e posibil să apară factorul de încălzire. De exemplu, pot fi 30 de grade, dar în prezenţa unei femei îmbrăcate “de vară”, temperatura resimţită poate ajunge la 45-48 de grade. Aceştia recomandă parcurgerea cu ochii închişi a zonelor periculoase, precum vecinătatea ASE-ului, sau folosirea unei tehnici mintale, adică să ne gândim la ceva odios, precum Maria Grapini.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Wednesday, 07.06.2017 16:26 Monden

National Cinematografic