Căldura face primele victime. Un bărbat a leşinat pe stradă după ce a văzut o tânără foarte dezbrăcată

Caniculă în Bucureşti. Un bărbat imprudent a ieşit pe stradă fără să ia măsuri de precauţie şi a zărit o bunăciune care se dezbrăcase din cauza căldurii. Bietul om a leşinat sub privirile trecătorilor, însă în cădere a reuşit totuşi să-i vadă chiloţii celei care i-a produs şocul termic, prăbuşindu-se cu un zâmbet.

Din păcate tânăra a fugit de la locul accidentului, deşi poliţiştii au căutat-o ore în şir, ca s-o vadă şi ei, după ce au auzit declaraţiile martorilor. Resuscitarea bărbatului a fost dificilă, din cauza erecţiei, care se agrava atunci când i se aplicau padelele de şocuri electrice.

Meteorologii avertizează că nu contează câte grade sunt, pentru că e posibil să apară factorul de încălzire. De exemplu, pot fi 30 de grade, dar în prezenţa unei femei îmbrăcate “de vară”, temperatura resimţită poate ajunge la 45-48 de grade. Aceştia recomandă parcurgerea cu ochii închişi a zonelor periculoase, precum vecinătatea ASE-ului, sau folosirea unei tehnici mintale, adică să ne gândim la ceva odios, precum Maria Grapini.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
7 iunie 2017 16:06
Citește mai mult despre: ase caldura chiloti

Alte articole

Vezi mai mult