Căldură istorică! În nici o altă zi de noiembrie din istorie n-au fost atâtea decolteuri în Capitală

Vremea de azi a dat peste cap nu doar gradele din termometre, ci și ochii bărbaților din București. Din cauza temepraturii ridicate, numărul de decolteuri care s-au plimbat pe străzile Capitalei efectiv a explodat, spre imensa bucurie a bărbaților. A fost chiar o zi istorică, pentru că niciodată în noiembrie nu au fost atât de multe decolteuri prin București.

Un bucureștean chiar s-a speriat groaznic azi când a ieșit din casă și a văzut atât de multe femei cu decolteu pe stradă. ”Eu am băut aseară destul de mult, iar azi când am ieșit din casă m-am sperit, credeam că am dormit câteva luni și a venit deja primăvara. Mi-era să nu fi fost în vreo comă fără să știu, mi-a luat ceva timp până să mă conving că încă suntem în noiembrie”, a povestit acesta.

”O zi a recordurilor, fără îndoială”, a spus meteorologul, și totodată reputat bărbat Decebal Popescu. ”Cel mai probabil, azi a fost și ziua din noiembrie în care bucureștenii au avut cela mai multe erecții în timp se află pe stradă din istorie, doar că acest lucru este mai greu de verificabil. Dacă mai adăugăm și faptul că e vineri, tot azi e probabil ziua din noiembrie din istorie în care bărbații au stat cel mai puțin cu gândul la muncă.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
13 noiembrie 2015 16:38
Citește mai mult despre: Bucuresti caldura decolteu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult