Căldura le-a luat mințile. Românii își fac abonamente la sală, că e răcoare înăuntru

Căldura împinge românii la gesturi necugetate. În ultimele zile a crescut îngrijorător numărul celor care își fac abonament la sală, speriați de zilele caniculare care urmează să vină peste România. Simplul fapt că în sălile de fitness e răcoare e suficient ca să-i convingă pe români să-și facă abonament.

„Desigur, aș fi putut să mă retrag într-o farmacie, dar acolo e deja aglomerat din cauza pensionarilor, așa că mi-ar fi rămas mall-ul. Dar nici acolo nu e bine, că există riscul să-mi golească soția cardul. La sală e mult mai bine”, explică un proaspăt posesor de abonament la sală.

„În plus, la sală e plin de tot felul de aparate cu scaun, unde poți să te așezi”, a continuat acesta. „Într-adevăr, sala nu are restaurant, dar nimic nu te împiedică să-ți comanzi o ceafă cu cartofi prăjiți la sală. Dacă eu pot să suport mirosul de tranpirație al altora, pot și ei să tolereze mirosul de la mujdeiul meu.”

Sunt însă cazuri chiar și mai grave, în care căldura îi împinge pe oameni la gesturi mult mai necugetate decât un abonament la sală. De cîteva zile au fost văzuți bărbați bând bere cu lămâie, o otravă pe care în mod normal nu le-o dorești nici măcar dușmanilor tăi.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
11 iulie 2023 11:56
Citește mai mult despre: canicula fitness

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult