Caloriferele reîncălzite îi plictisesc de moarte pe bărbaţi

La după primul val de frig, locatarii unui bloc din Bucureşti şi-au îmbrăţişat calorifere din casă, însă au fost total dezamăgiţi de ele. Deşi caloriferele lor s-au încins repede, se putea observa clar că au aceeaşi căldură din anii trecuţi. „I-am pus mâna pe elemenţi”, ne spune un domn între două vârste. „dar mi s-a făcut silă. Sunt aceleaşi calorifere reîncălzite, le ştiu de douăzeci de ani, de când s-a făcut blocul. Nu-mi mai vine să le ating măcar.”

Totul a început săptămâna trecută, când omul care lucrează la centrala termică a blocului a avut un episod violent şi a deschis focul asupra apartamentelor din blocurile vecine. Fapta sa i-a enervat pe locatarii blocului, care se aşteptau la ceva căldură proaspătă. „Îşi bat joc de noi”, ne spune un tânăr de 26 de ani. „Mie îmi place să schimb caloriferele, nu să miroasă în casă a căldură veche. Acum degeaba îşi cere scuze fochistul, că pe mine asta nu mă mai încălzeşte cu nimic.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
19 octombrie 2011 15:10

Alte articole

Vezi mai mult