Calul, tot mai popular. Aseară a țâșnit din tort la o petrecere a burlăcițelor

Calul Jenică din Călăraşi, cel care petrecea pe manele cu bombardierii în urmă cu câteva zile, e din ce în ce mai căutat! Aseară, câţiva martori spun că l-au văzut ieşind din tort la o petrecere a burlăciţelor într-un club din localitate.

„A început melodia aia cu ‘Baby take off your clothes’, dar la un moment dat s-a transformat în ‘Wild Horses’ şi a ieşit un cal din tort. Sunt derutat şi mi-e un pic frică”, spune paznicul clubului, Decebal Popescu.

Proprietarul calului, un anume domn Stere, spune că nu e deloc surprins că lumea şi-l doreşte alături pe Jenică în clipele festive. „E un cal grozav, indiferent de ocazie: nuntă, botez, înmormântare, majorat, reclamă la Marlboro. Ştie să bea cu tine, ştie să pună muzică dacă n-ai DJ, fură mireasa, împarte coliva, taie moţul”, se laudă Stere. „Pentru o petrecere a burlăciţelor? Puteţi să uitaţi de stripperul uman!”

Poliţiştii spun că s-au obişnuit deja cu situaţia: „Unde auzim nechezat sau simţim miros de balegă, ştim că e un chef ilegal. Sau, dacă vreţi, ilecal!”, glumeşte unul dintre agenţi.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
17 noiembrie 2021 08:57
Citește mai mult despre: cal Calarasi petrecere tort

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult