Căminul de bătrâni “Sf. Vasile” a luat act de demisia lui Meleşcanu şi îl roagă să vină acasă

Primele reacţii la demisia lui Teodor Meleşcanu vin de la Găeşti! Este vorba de personalul şi locatarii azilului de bătrâni “Sf. Vasile” din localitate, care i-au scris fostului ministru de externe, rugându-l să vină acasă.

În scrisoarea lor, angajaţii căminului l-au rugat pe Meleşcanu să vină acasă, asigurându-l că nu îl vor mai pune în cameră cu nea Stere, care îşi suge gingiile zgomotos. “Am înţeles acum că asta vă deranja, domnule Meleşcanu, dar nu era nevoie să fugiţi la Ministerul de Externe. Puteaţi să ne spuneţi şi vă mutam în altă cameră. Să ştiţi că şi nea Stere e supărat că aţi făcut atunci treaba aia ruşinoasă în pantofii lui.”

“Colegilor le e dor de dumneavoastră. Dacă vă întoarceţi azi, primiţi porţie dublă de budincă diseară!”, a insistat asistenta şefă.

Personalul azilului găeştean l-a asigurat din nou pe Teodor Meleşcanu că va beneficia de 3 mese calde pe zi, asistenţă medicală şi supraveghere permanentă, dar şi activităţi recreative cum ar fi campionate de tabinet, cursuri de croşetat şi conducerea SIE.

Teodor Meleşcanu va oferi un răspuns oficial la solicitarea fostelor sale gazde, imediat ce o să i-o citească un nepot.Times
New Roman e pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe
Prima TV! Dacă ai ratat ediția specială de duminică, dedicată
alegerilor, urmăreşte-o acum în secţiunea Times New Roman TV.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
18 noiembrie 2014 13:01
Citește mai mult despre: alegeri azil externe Melescanu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult