Milioane de tineri din România ascultă manele în mod ironic în fiecare zi, sau cel puțin odată pe săptămână, dar nimeni nu atinge performanțele lui Claudiu Mărculescu, un hipster din București care face asta chiar și 10 ore pe zi.


hipster_cea_mai_obscura_formatie.jpg


„Îmi încep dimineața ironic, cu o cafea și niște videoclipuri cu manele de pe youtube. În drum spre muncă, la localul unde lucrez ca servitor băuturi și sanvișuri, îmi pun niște manele în căști, să fiu ironic tot drumul. În pauza de masă ascult ironic manele ca să nu creadă colegii că sunt prost. Seara mă delectez cu niște Salam, că mi se pare foarte ironic cum face el vocalele alea ca un trompetist american de jazz, doar că în loc de trompetă folosește gușa”, spune Claudiu.


Acesta precizează că nu doar manelele le savurează în mod ironic, mai bea și bere la pet în același mod, că e cool, se îmbracă de la ajutoare cu cele mai penibile haine, că nu crede în convențiile sociale și trăiește zi de zi privind viața cu ironie. „E ca și cum ai fi nihilist, dar nu te-ai lua foarte mult în serios, pentru că nihillismul e un concept prea vast să-l abordez în mod ironic. Totodată am terminat și o facultate de jurnalism la mișto și acum dau la teatru”, spune tânărul care vrea să ducă ironia la maxim în următorul an, urmând să publice niște articole ironice în revista Vice.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Saturday, 05.01.2019 11:32 Monden

National Cinematografic