CanCan TV a semnat un parteneriat cu REBU, pentru ridicarea invitaţilor la finalul emisiunii

Ca urmare a numeroaselor plângeri primite de la cetăţeni, producătorii emisiunii CanCan TV, difuzată de Acasă TV, au fost nevoiţi să semneze un parteneriat cu REBU, pentru ridicarea tuturor invitaţilor la finalul emisiunii şi transportarea lor la Glina. „De când CanCan TV s-a mutat la Acasă TV, sediul trustului PRO din Pache Protopopescu a devenit un adevărat focar de infecţie”, s-au plâns locuitorii din zonă.

Aceştia spun că, seară de seară, zone se umple de zăvorance, vadimi şi manelişti. „În loc să ajungă în tomberoane, cum este firesc, ajung în platoul emisiunii, unde sunt expuse ostentativ, deranjând astfel milioane de români. Situaţia asta nu mai poate continua!”, au fost avertizaţi producătorii de la CanCan TV.

Astfel, începând cu săptămâna viitoare, toţi invitaţii emisiunii vor fi aduşi în tomberoane închise ermetic şi preluaţi imediat după finalul emisiunii de maşinile de ridicat gunoiul. Singura problemă este că astfel de deşeuri nu sunt reciclabile, astfel că plasarea lor la Glina reprezintă o soluţie doar pe termen scurt.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
8 noiembrie 2012 18:11

Alte articole

Vezi mai mult