Când credeam că nu poate fi mai rău, au reapărut bărbaţii cu fâş şi chică

Parcă femeile din țara asta nu au suferit suficient. Nu-i destul că sunt bătute, desconsiderate și reprezentate de o retardată mintal. Acum și bărbații cu care ar trebui să se căsătorească, să le facă copii și mâncare arată din ce în ce mai neplăcut, mai multe surse dând ca sigură reapariția bărbaților cu chică și geacă de fâș.

„Vai de capul nostru, nu era suficient că sunt pline mall-urile de bărbați tip cârnați, de-ăia cu glezne subțiri, burtă și ceafă rasă. Acum avem și scheleți cu părul chică îmbrăcați în fâșuri. Cu ce am greșit noi să fim blestemate cu asemenea bulangii triști? Ce-au italiencele sau franțuzoaicele de la ei bărbații se mai spalăți, mai umani? Miere-n p?”, a declarat, revoltată, o româncă după ce a văzut pe internet primele poze cu acești „bărbați”.

Specialiștii în modă și penibili avertizează că acesta ar putea fi doar începutul, în viitor urmând să reapară bărbații îmbrăcați în blugi și geacă de blugi cu cămașă de blugi și ăia, cei mai cocalari, cei bătrâni care umblă în maiou și blugi.

Scris de Eftimie
6 iunie 2019 16:06

Alte articole

Vezi mai mult