Când s-a aflat cât dă Pomohaci pentru sex, s-a făcut coadă la el mai mare decât la Sf. Parascheva

Tineri, bătrâni, bărbaţi, femei, infirmi, şomeri, dar şi funcţionari s-au aşezat la coadă în faţa casei lui Pomohaci, după ce s-a auzit ce sume plătea preotul ortodox pentru sex. Oamenii au venit cu speranţă şi spun că e mai avantajos decât să stea cu orele la coadă la moaşte, pentru că acolo pun gura pe ceva scârbos gratuit, ori la Pomohaci se pot încasa bani frumoşi pentru treaba asta.

“Am venit cu soţia şi cu fiul meu adolescent, că nu se ştie, sfinţia sa părintele Pomohaci poate are chef de sex de-ăsta de-al nostru, normal, sau poate vrea sex bisericesc, ortodox, cu băiatul. Sper să fac 200-300 de lei astăzi. Eu nu mă tem să pun curul la bătaie, mie să nu-mi spună nimeni că nu mă zbat pentru bani”, declară Victor T, creştin venit la Pomohaci.

La coadă sunt şi mulţi preoţi ortodocşi, care au venit din principiu, pentru că orice ban contează, dar şi pentru că o partidă de sex cu un bărbat atât de atrăgător ca Pomohaci nu e de lepădat. Cei mai mulţi spun că Pomohaci are har şi oferă bărbaţilor chiar şi orgasmul de prostată.

Cei veniţi la Pomohaci ştiu că e om de cuvânt şi au aflat de preţurile pe care le oferă din filmele apărute în presă, în care Pomohaci face sex cu diverşi preoţi, sau episcopi. Cei care deja au luat banii de la Pomohaci spun că e incredibil că unii încă se mai întreabă de unde are Patriarhul atâţia bani.

Sutele de mii de români veniţi să facă sex pe bani cu Pomohaci s-au bătut în faţa casei acestuia, s-au călcat în picioare încercând să se bage în faţă şi mulţi urlă să aibă prioritate cei care sunt daţi cu strugurel sau cei care au vaselină la ei.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
12 iulie 2017 15:07

Alte articole

Vezi mai mult