Canibal din Mediaş, alungat din oraş cu torţe şi furci pentru că plescăia

Un caz vădit de discriminare sau pur şi simplu o comunitate tradiţională apărându-şi liniştea? În urmă cu câteva ore, Marcel, un canibal din Mediaş, a fost dat afară din oraş cu torţe şi furci de concetăţenii săi, care susţin că s-au săturat să-l audă plescăind toată ziua şi toată noaptea.

„Doamne fereşte, nu am nimic împotriva canibalilor. Cei mai buni prieteni ai mei sunt canibali, am crescut printre ei, uitaţi, şi mie mi-au mâncat degetele de la picioare şi o ureche. Dar să mănânce cu gura închisă!”, spune Nicu, gospodar din localitate.

„Locuiesc la două case de locul unde Marcel spinteca oameni şi îi făcea tocăniţă. Nicio problemă, era distracţia lui pe barba lui, şi mie îmi place puiul şi n-aş renunţa la el. Dar ştiţi cum se auzea la ora cinei? Pleosc, pleosc, pleosc, pleosc. Doar fiindcă e canibal nu înseamnă că are voie să se poarte ca sălbaticii”, exclamă Dora, vecină cu acuzatul.

„Dacă promite că nu mai face zgomot şi nu mai stropeşte trecătorii cu sos, totul e iertat. Suntem, totuşi, în perioada Sărbătorilor şi trebuie să fim mai buni. Canibalii sunt şi ei oameni, şi pe dinafară, dar mai ales pe dinăuntru!”, a precizat un angajat al Primăriei.

Scris de Vasile
16 decembrie 2019 10:12
Citește mai mult despre: Medias

Alte articole

Vezi mai mult