Printre măsurile de distanţare socială recomandate de autorităţi în această perioadă se numără strângerea mâinilor, iar unii români iau sfatul foarte în serios!

Chiar şi câţiva canibali din Mediaş, cunoscuţi în trecut pentru obiceiul lor de a strânge mâinile apropiaţilor, spun că s-au săturat de mâini şi au trecut la strâns picioare.

canibalarie_medias.jpg

"Strângerea mâinilor era o parte foarte importantă din ritualul meu zilnic, de ce să neg asta", spune Doru, unul dintre canibali. "Strângeam mâinile prietenilor, chiar şi ale duşmanilor. Într-o zi bună puteam să strâng o găleată întreagă de mâini. Dar ştiţi cum e, te mai şi saturi."

"Am strâns suficiente mâini să-mi ajungă până la anul pe vremea asta", confirmă un alt antropofag local. "E timpul să strâng picioare, nasuri şi poate o punguţă de urechi."

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Monday, 18.05.2020 13:25 Monden

National Cinematografic