Scandal între comunitatea antropofagilor din Mediaş şi producătorii de cosmetice! Mai mulţi canibali din oraşul de pe Târnava Mare se plâng de calitatea produselor precum crema de mâini, al cărei gust nu ar avea nici cea mai mică legătură cu gustul de mâini din copilărie.

canibal_cremademaini.jpg
"Cică 'cremă de mâini', dar dacă te uiţi pe ingrediente, n-a văzut mâini în viaţa ei! Zero la sută mâini! La fel şi cu crema de faţă, şi cu crema de călcâie... Ehei, păi făcea bunica o cremă de călcâie de-ţi mâncai şi degetele. Acum? Numai chimicale", spune Euxenţiu Mogoş, canibal.

"Nici nu poţi să te lupţi cu marile trusturi. Am încercat la un moment dat să deschid un stand cu unt de corp, bio, organic, făcut doar din corp, ca pe vremuri. Ce credeţi? Mi l-au închis după trei zile. Sunt mână în mână cu autorităţile, vă zic eu", adaugă canibalul.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Wednesday, 19.02.2020 12:32 Monden

National Cinematografic