Scandal între comunitatea antropofagilor din Mediaş şi producătorii de cosmetice! Mai mulţi canibali din oraşul de pe Târnava Mare se plâng de calitatea produselor precum crema de mâini, al cărei gust nu ar avea nici cea mai mică legătură cu gustul de mâini din copilărie.

canibal_cremademaini.jpg
"Cică 'cremă de mâini', dar dacă te uiţi pe ingrediente, n-a văzut mâini în viaţa ei! Zero la sută mâini! La fel şi cu crema de faţă, şi cu crema de călcâie... Ehei, păi făcea bunica o cremă de călcâie de-ţi mâncai şi degetele. Acum? Numai chimicale", spune Euxenţiu Mogoş, canibal.

"Nici nu poţi să te lupţi cu marile trusturi. Am încercat la un moment dat să deschid un stand cu unt de corp, bio, organic, făcut doar din corp, ca pe vremuri. Ce credeţi? Mi l-au închis după trei zile. Sunt mână în mână cu autorităţile, vă zic eu", adaugă canibalul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 19.02.2020 15:32 Monden

National Cinematografic