Canibalii din Mediaș spun că românii chiar sunt mai buni de Sărbători

Tuturor ni se spune „De Crăciun, fii mai bun”, dar oare câţi dintre noi chiar urmează acest sfat? Ei bine, adevărul te-ar putea surprinde! Un studiu realizat de câţiva canibali din Mediaş susţine că românii chiar sunt mai buni în preajma Sărbătorilor.

„Nu ne putem încă explica acest fenomen. S-ar putea să fie din motive religioase – de Crăciun, toţi încercăm să fim mai puţin păcătoşi. S-ar putea să fie şi fiindcă de Sărbători petrecem mai mult timp în compania prietenilor şi a familiei. Dar s-ar putea să fie şi o simplă chestiune de dietă”, spune Marcel Lecter, fruntaş al canibalilor medieşeni.

„Ştim bine că mulţi români renunţă la regimurile drastice de slăbit în această perioadă… Oricine e mai bun cu un pic de slăninuţă, iar după câteva felii de cozonac chiar şi cel mai acru individ se îndulceşte sesizabil”, adaugă cunoscutul gastronom.

Există însă şi experţi care au analizat rezultatele studiului şi spun că acestea sunt, în cel mai bun caz, aproximative. „Mai fragezi, cu siguranţă. Mai buni… aici e o chestiune de preferinţe personale, pur subiectivă. Eu zic că mai avem de cercetat”, explică un alt canibal, care desfăşoară în această perioadă propriul studiu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
14 decembrie 2020 16:09
Citește mai mult despre: canibali Craciun Medias Sarbatori

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult