Canibalul din Mediaş, prins când dădea cu sare şi piper oamenii adormiţi pe plajă

Pentru că în orașul natal toată lumea îi știe preferința pentru carne de om și se ferește de el, canibalul din Mediaș s-a văzut nevoit să se reorienteze. Antropofag convins, medieșanul Euxenţiu Mogoş a ajuns la concluzia că litoralul românesc este cel mai bun loc în care își poate satisface poftele.

Canibalul din Mediaș spune că a ales litoralul românesc în primul rând pentru că e plin de grași gustoși. El a început să se ofere să-i dea pe turiștii de pe plajă cu cremă de soare, numai că de fapt îi unge cu unt și presară rozmarin și alte mirodenii pe ei. Pe alții îi păcălește că-i dă cu nămol, doar că în loc de nămol îi dă cu sos barbecue.

Recent a fost însă prins de doi polițiști care patrulau pe plajă chiar în momentul în care dădea un turist adormit cu sare și piper. Polițiștilor le-a atras atenția spatula uriașă cu care canibalul a întors turistul pe partea cealaltă, ca să-l dea uniform cu sare și piper. Spre norocul lui, canibalul n-a apucat să muște din turistul adormit, așa că polițiștii n-au avut încotro și i-au dat drumul.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
29 iunie 2022 13:04
Citește mai mult despre: canibal Mediaș plaja

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult