Canicula face ravagii. CTP s-a dus în maieu la o televiziune

Căldura extrem ne împinge la gesturi necugetate. Situația e cu atât mai dificilă în studiourile de televiziune, unde căldura emanată de reflectoare reprezintă o problemă inclusiv iarna. Recent, un incident major a avut loc la o televiziune națională, care a difuzat imagini tulburătoare cu CTP la maieu. Mereu dezinvolt, comentatorul CTP a decis să adopte această ținută motivând răstit că ”Mi-e cald, domnule, ce vrei să fac? Să put ca Grigore Cartianu?”.

Pe toată durata emisiunii, CTP și-a tamponat chelia cu un prosop și a cerut insistent pungi cu gheață, pe care să și le aplice pe scalp.  Angajații televiziunii s-au conformat: ”Exista riscul ca mintea lui CTP să se încingă și mai tare decât în mod normal, și vă dați seama ce idei putea să debiteze. Puteam avea o revoluție, o nouă religie, o transformare a omenirii în ființe celeste”, spune Marian, cameraman.

Pentru că aerul condiționat nu făcea față, CTP a fost nevoit la un moment dat să se încrunte la geamuri, care s-au întunecat instantaneu. Mai multe angajate ale televiziunii au leșinat, șocate să descopere că sub hainele lui CTP se ascunde un fizic de statuie greacă: ”Nu doar inteligent, ci și superb”, a spus emoționată Mioara, care are de gând să-și tatueze CTP pe noadă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
23 iulie 2022 09:22
Citește mai mult despre: CTP maieu televiziune

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult