Andreea Marin a tras astăzi o sperietura vieţii ei, după ce în miezul zilei, chiar pe strada unde locuieşte a fost atacată de trei câini. Ulterior, dulăii au fost luaţi de hingeri şi duşi la adăpostul public, dar nu au stat foarte mult. Aproximativ o oră au stat la adăpost, deoarece doi dintre patrupezi au fost adoptaţi. Acum au carnete de sănătate şi sunt înregistraţi conform legii.

mihaela-radulescu-andreea-marin.jpg

Câinii au fost adoptați de Mihaela Rădulescu, un suflet inimos care nu a avut cuvinte de laudă pentru colega ei de monden. „S-a umplut Bucureștiul de moldovence, nici nu li s-a uscat bine noroiul de pe ghete și acum nu le mai ajungi la nas, auzi fă la ea, matracuca, cum nu-i mai plac câinii pe stradă”, a declarat scriitoarea din Monaco într-o alocuțiune pe Facebook. 

Răduleasca a luat câinii la ea să-i dreseze și să-i învețe să cum se mușcă cu adevărat de fund. „Când o prinzi pe târâtură, înfigi colții în ea, nu te lași cu una cu două, s-o usture să știe să nu mai umble la bărbații alteia”, a povestit Rădulescu. 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Thursday, 07.07.2016 19:58 Monden

National Cinematografic