Cânii care au atacat-o pe Andreea Marin au fost deja adoptați de Mihaela Rădulescu

Andreea Marin a tras astăzi o sperietura vieţii ei, după ce în miezul zilei, chiar pe strada unde locuieşte a fost atacată de trei câini. Ulterior, dulăii au fost luaţi de hingeri şi duşi la adăpostul public, dar nu au stat foarte mult. Aproximativ o oră au stat la adăpost, deoarece doi dintre patrupezi au fost adoptaţi. Acum au carnete de sănătate şi sunt înregistraţi conform legii.

Câinii au fost adoptați de Mihaela Rădulescu, un suflet inimos care nu a avut cuvinte de laudă pentru colega ei de monden. „S-a umplut Bucureștiul de moldovence, nici nu li s-a uscat bine noroiul de pe ghete și acum nu le mai ajungi la nas, auzi fă la ea, matracuca, cum nu-i mai plac câinii pe stradă”, a declarat scriitoarea din Monaco într-o alocuțiune pe Facebook.

Răduleasca a luat câinii la ea să-i dreseze și să-i învețe să cum se mușcă cu adevărat de fund. „Când o prinzi pe târâtură, înfigi colții în ea, nu te lași cu una cu două, s-o usture să știe să nu mai umble la bărbații alteia”, a povestit Rădulescu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

7 iulie 2016 17:58
Citește mai mult despre: andreea marin caini Mihaela Radulescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult