Cântăreața Silvia Dumitrescu și-a arătat penisul în timpul unui concert

Aflată la un concert de binefacere, cântăreața Silvia Dumitrescu și-a surprins fanii afișând o poziție total indecentă. În timp ce dansa pe playbackul melodiei „Draga vecină”, rochia i s-a ridicat iar toți cei prezenți i-au putut vedea penisul. Mai mult, penisul său era într-o semi-erecție, ceea ce ar putea să dea de bănuit cuiva care vrea să bănuiască ceva.

Întreaga sală a rămas mută de uimire, iar pentru câteva secunde părea că timpul s-a oprit în loc. Muzica a fost dată încet, dar Silvia Dumitrescu a continuat să mimeze versurile în timp ce penisul ei se bălăngănea în văzul tuturor.

Imediat, rumoarea a acoperit sala de concert. Câteva domnișoare mai dezinvolte au lăsat rușinea de-o parte și au făcut câteva remarci obraznice în legătură cu dimensunile penisului de pe scenă. Când și-a dat seama că i se vede penisul, Silvia Dumitrescu s-a schimbat la față, dar nimeni nu a observat asta. Și-a acoperit imediat sexul cu un gest cochet, tipic feminin. Apoi spre uimirea tuturor, a spus: „Vreți să vedeți ceva și mai interesant?” În fața sălii înmărmurite, Silvia Dumitrescu și-a ridicat iarăși fusta și a dus microfonul în fața cocoșelului, care a început să cânte cu o voce profundă „Veee-ciii-năăă, dra-găăă vee-ciii-nă.” Evident, aplauzele au durat minute în șir.

Imediat, oamenii din lumea muzicii românești au comentat incidentul. Daniel Iordăchoaie a declarat pentru TNR: „Păcat, că are o voce impresionantă. Dar și Silvia cântă frumușel… Și să știți că accidentul ăsta i se putea întâmpla oricui, doar că Silvia nu poartă chiloți, fiindcă penisul ei nu tolerează bumbacul. Să nu mă întrebați de unde știu asta.”

Singurul artist care a dezaprobat-o pe artistă a fost Aurelian Temișan, care se pare că e foarte invidios pe penisul colegei sale. Faptul a supărat-o la culme pe Silvia Dumitrescu, care a comentat: „Temișan? Mai dă-l în p…a mea pe Temișan!”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
3 noiembrie 2010 17:52

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult