Cântăreţul What’s Up, apel disperat din Paraguay: Data viitoare nu-l las să mă ducă chiar unde vrea

Şi ruinat financiar, şi la 11.000 de kilometri de casă! Cântăreţul What’s Up a lansat în această dimineaţă un apel disperat din Paraguay, după ce a fost lăsat acolo, doar cu hainele de pe el, de o maşină galbenă colantată cu logo-ul unei firme de taxi.

Potrivit unor martori, What’s Up şi-ar fi făcut-o cu mâna lui, urcându-se în maşină şi insistând ca taximetristul să îl ducă unde vrea. Acesta ar fi întrebat: “Sunteţi sigur?”, iar interpretul i-ar fi răspuns că, oriunde ar merge, va fi OK.

“Prost să fii, să refuzi un asemenea client”, spune un coleg al şoferului. “Să poţi să călătoreşti într-un loc care te-a fascinat încă din copilărie, şi să scoţi şi un ban cinstit! E visul oricui.”

“Îl cunosc pe Gogu (n.r. – şoferul care l-a dus pe What’s Up în Paraguay) şi pot confirma că îşi dorea de zeci de ani să ajungă la Asunción şi la Ciudad del Este”, spune un alt taximetrist.

După ce şi-a cheltuit toate economiile ca să-i poată plăti cursa şoferului, What’s Up speră să fie ajutat de Ambasada României din Paraguay să ajungă acasă. Odată sosit la Bucureşti, acesta promite că va compune un nou hit, “Taxi, du-mă unde vrei, dar nu mai departe de Buftea.”

Scris de Vasile
14 iulie 2014 13:07
Citește mai mult despre: Paraguay taxi What's Up

Alte articole

Vezi mai mult