Capatos a rămas fără asistente! Lucrează peste program pe Centură, din cauza grevei tiriştilor

Veste proastă pentru Dan Capatos! Acesta s-a trezit în postura ingrată de a ţine emisiunea de diseară fără asistentele sale, care sunt prinse cu treburi pe Centură. „Am primit un SMS de la Loredana Chivu”, spune Capatos, „în care spune aşa: «Nu vin diseară, că mai am zeci de tirişti pe lista de aşteptare. P.S.: Nu mă suna, că am gura plină tot timpul şi nu pot vorbi».”

Deşi a încercat să împrumute asistente TV de la alte emisiuni similare ale trustului, Capatos n-a avut nici o şansă. Absolut toate asistentele lucrează în aceste momente de zor pe Centură, profitând de numărul mare de tirişti care staţionează în zonă, sub pretextul că fac grevă împotriva accizării motorinei.

Totuşi, ca să nu-şi dezamăgească telespectatorii, Capatos a decis ca el şi Cătălin Bordea să se îmbrace diseară în rochii, să dreagă cât mai e de dres din emisiune. „Nu e ca şi cum ar fi prima dată când suntem penibili, nu văd nici un motiv pentru care să nu purtăm rochii diseară. Păcat că nu avem ce ţâţe să arătăm”, a oftat Dan Capatos, în timp ce se pensa şi îşi vopsea unghiile.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Calin
9 decembrie 2013 15:12

Alte articole

Vezi mai mult