Capatos e pe Centură! Caută înlocuitoare pentru Bianca Drăguşanu

Rămas fără Bianca Drăguşanu, care a decis să se retragă din rolul de asistentă, Dan Capatos a început deja căutările pentru o înlocuitoare. În mod deloc surprinzător, moderatorul emisiunii “Un show păcătos” s-a deplasat pe Centura Bucureştiului. “Pe măsură ce enumeram calităţile pe care trebuie să le aibă viitoarea mea asistentă am realizat că eu caut, de fapt, o centuristă”, şi-a motivat Dan Capatos decizia.

Printre calităţile căutate de Capatos la viitoarea sa asistentă se află disponibilitatea de a face sex pe bani şi de a poza goală, gesturi care atrag automat şi o prezenţă consistentă în paginile tabloidelor. “Iar asta înseamnă rating pentru emisiunea mea”, spune Capatos. În plus, viitoarea asistentă ar trebui să fie indecentă şi să stăpânească limbajul de cartier, a mai precizat Capatos.

“Păcătosul” s-a orientat spre o centuristă şi din raţiuni financiare, el fiind convins că aceasta va accepta să fie plătită cu ora, ceea ce va însemna o economie pentru bugetul emisiunii. Atât doar că va trebui s-o plătească înainte de emisiune, nu sub forma de salariu lunar.

Ultima oră: Se pare că Dan Capatos a găsit deja centurista care s-o înlocuiască pe Bianca Drăguşanu: Mădălina Pamfile, fosta iubită a lui Radu Mazăre. Doar că n-a luat-o de pe Centură, ci direct de la liceul Jean Monnet.

Scris de Calin
10 ianuarie 2012 15:01

Alte articole

Vezi mai mult