Capatos și-a concediat o asistentă TV: ”Nu era curvă adevărată, nu făcuse sex cu nici un fotbalist!”

Scăpare inexplicabilă a emisiunii lui Dan Capatos, ”Un show păcătos”. De mai bine de un an, în emisiune prestează o asistentă TV care n-a făcut niciodată sex cu un fotbalist. Imediat ce a aflat, Dan Capatos a decis s-o concedieze.

”Avem niște norme deontologice de la care nu ne abatem. Dacă n-ai făcut sex cu un fotbalist, nu ești curvă adevărată, nu ești demnă să fii asistentă TV în emisiunea mea. Și nu doar că nu era curvă adevărată, dar e și mincinoasă, pentru că ea ne-a spus la angajare că a făcut sex inclusiv cu fotbaliști”, a răbufnit Dan Capatos.

”Păi de ce credeți că o iubesc atât de mult pe Daniela Crudu?”, a continuat Capatos. ”Pentru că e o profesionistă adevărată, o curvă… pardon, o asistentă TV care nu doar că a făcut sex cu fotbaliști, ci s-a și cuplat o perioadă cu unul. Asta înseamnă profesionalism!”

Cât despre înlocuitoarea asistentei TV pe care a concediat-o, Dan Capatos spune că o să vorbească cu bunul său prieten Cătălin Măruță, să-i recomande pe una din nenumăratele curve pe care le-a avut pe canapeaua lui de-a lungul timpului.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
29 mai 2015 15:05

Alte articole

Vezi mai mult