Capatos va participa la MasterChef cu o reţetă inedită de lături

Premieră în lumea televiziunii! Cunoscutul prezentator de televiziune Dan Capatos va fi invitatul surpriză în semifinala popularului show TV MasterChef. Acesta a promis că va pregăti ceva special, o troacă plină cu cele mai alese lături.

“Era inevitabil să apar şi eu, nivelul de prost-gust de acolo a ajuns la cote la care mă simt eu bine. N-o să mă complic cu mâncăruri exotice, voi prezenta nişte lăuturi tradiţionale, româneşti, de care fac în fiecare seară la emisiunea mea. La final o să adaug ingredientul meu secret: căcat”, s-a lăudat Capatos.

Pentru ca lăturile să fie degustate atât de juriu cât şi de audienţă, Capatos va fi ajutat de aghiotantul tău Bordea şi de una din piţipoancele sale preferate, Bianca Drăguşanu sau Daniela Crudu. “Singura problemă a fost că producătorii show-ului ne-au cerut să le sterilizăm un pic înainte, le-am dat cu DTT şi le-am făcut câteva injecţii, să nu se infecteze lumea prin platou”, a precizat realizatorul TV.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
19 aprilie 2013 08:04

Alte articole

Vezi mai mult