Capitala, pregătită pentru iarnă. S-a stabilit unde amplasăm cei 80.000 de oameni de zăpadă

Primăria Capitalei a comunicat că este pregătită pentru sosirea iminentă a iernii, iar locurile unde vor fi amplasaţi cei peste 80.000 de oameni de zăpadă au fost alese din timp de specialişti.

„Intenţionăm să intrăm în Cartea Recordurilor pentru capitala cu cea mai mare populaţie de oameni de zăpadă, de aceea comandamentul de iarnă s-a întrunit deja şi sperăm ca zăpada să fie abundentă, pentru a realiza acest obiectiv”, declară primarul Sorin Oprescu.

Potrivit planurilor primăriei, fiecare asociaţie de proprietari va avea alocat un spaţiu special destinat construirii de oameni de zăpadă în faţa blocurilor, iar cetăţenii care stau la casă vor construi omul de zăpadă în faţa porţii, sau în curte, dacă spaţiul permite.

Primăria se bazează pe cooperarea bucureştenilor, dar şi pe echipele speciale ale primăriei, care vor construi oameni de zăpadă în parcuri şi alte locuri publice.

Primarul Sorin Oprescu declară că anul acesta iarna nu va mai lua prin surprindere autorităţile şi toată lumea ştie precis ce are de făcut.

„S-a stabilit cine aduce morcovii, cărbunele pentru ochi vine de la Petroşani, pentru mături licitaţiile sunt pregătite, suntem pe ultima sută de metri, zăpada poate veni”, a încheiat primarul Oprescu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
14 noiembrie 2012 18:11

Alte articole

Vezi mai mult