Scene de neimaginat petrecute azi în București. Orașul este atât de pustiu încât în trafic se întâmplă lucruri demne de Dosarele X. Deși era la volanul singurei mașini de pe o rază de 5 km, un șofer spune c-a petrecut la un semafor din Piața Universității mai bine de 20 de minute.

claxon-care-injura.jpg ”Deși vedeam că semaforul se face verde, ceva mă împiedica să plec de pe loc”, rememorează șoferul. ”Simțeam că ceva lipsește, dar nu știam ce. Abia după mult timp mi-am dat seama că nu mă claxonează nimeni din spate, ca să pot pleca. Așa că la următorul verde m-am claxonat singur și m-am și înjurat singur, după care am putut în sfârșit să plec de pe loc.”

Un alt șofer aflat în traficul din București n-a fost însă la fel de norocos ca primul. Acesta stă de mai bine de 12 ore la un semafor din zona Unirii, de unde nu poate pleca pentru că i s-a stricat claxonul. Practic, dacă hazardul nu face ca în spatele lui să apară celălalt bucureștean care circulă prin oraș, va rămâne blocat la Unirii până se reîntorc bucureștenii din minivacanță.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 01.05.2019 11:01 Monden

National Cinematografic