Capitala, pustie! Un şofer s-a claxonat singur la semafor, că nu era nimeni în spate s-o facă

Scene de neimaginat petrecute azi în București. Orașul este atât de pustiu încât în trafic se întâmplă lucruri demne de Dosarele X. Deși era la volanul singurei mașini de pe o rază de 5 km, un șofer spune c-a petrecut la un semafor din Piața Universității mai bine de 20 de minute.

”Deși vedeam că semaforul se face verde, ceva mă împiedica să plec de pe loc”, rememorează șoferul. ”Simțeam că ceva lipsește, dar nu știam ce. Abia după mult timp mi-am dat seama că nu mă claxonează nimeni din spate, ca să pot pleca. Așa că la următorul verde m-am claxonat singur și m-am și înjurat singur, după care am putut în sfârșit să plec de pe loc.”

Un alt șofer aflat în traficul din București n-a fost însă la fel de norocos ca primul. Acesta stă de mai bine de 12 ore la un semafor din zona Unirii, de unde nu poate pleca pentru că i s-a stricat claxonul. Practic, dacă hazardul nu face ca în spatele lui să apară celălalt bucureștean care circulă prin oraș, va rămâne blocat la Unirii până se reîntorc bucureștenii din minivacanță.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
1 mai 2019 09:01
Citește mai mult despre: Bucuresti trafic vacanta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult