Cappy vine cu o surpriză uriaşă de sărbători: prima băutură cu multă pulpă de porc

Mesele românilor vor fi şi mai bogate anul acesta, mai ales după ce Cappy a anunţat lansarea primei băuturi din lume cu foarte multă pulpă de porc.

„Dorim să venim în întâmpinarea cerinţelor locale. De exemplu, în China avem Cappy Cuţu, cu extract de pechinez. În România era normal să mergem pe tradiţie şi pulpa de porc era opţiunea principală”, spune Robert Acrişor, director de cercetare Cappy.

Reprezentanţii Cappy susţin că ideea sucului inovator a venit după ce foarte mulţi clienţi s-au plâns că nu găsesc suficientă pulpă în sticlă.

„Totul e să agiţi bine sticla înainte s-o desfaci, altfel pulpa de porc se depune dedesubt, se formează o piftie destul de greu de scos ulterior”, declară Robert Acrişor.

Producătorii noului Pulpy cu porc asigură clienţii că sunt folosite pulpe de porc de cea mai bună calitate, însă, evident, orice ar face ei, pe banda de producţie mai scapă şi puţin şoric în sticle.

Planurile Cappy nu se opresc aici, urmând să fie lansate 2 noi sortimente: Cappy cu costiţe afumate şi Cappy Tobă.

Scris de Ionut
13 decembrie 2013 07:12

Alte articole

Vezi mai mult