Caracalul ar putea reveni la normal! La marginea oraşului s-a răsturnat un autocar cu academicieni

Celebra “capitală întunecată” a Olteniei ar putea redeveni un oraş normal! Potrivit Poliţiei rutiere din localitate, autocarul răsturnat aseară la intrarea în Caracal era plin ochi cu academicieni şi alţi reprezentanţi ai elitei intelectuale.

“Confirmăm că în autocarul răsturnat se aflau 16 membri corespondenţi ai Academiei, câţiva cunoscuţi critici literari, un neurochirurg, un profesor de fizică teoretică şi Andrei Pleşu”, a declarat Decebal Popescu, poliţist local. “Nu vrem să ne aruncăm la speculaţii, dar accidentul de ieri ar putea compensa pentru incidentul mai vechi, cel cu căruţa.”

Pe măsură ce s-au revărsat din autocar, intelectualii au început deja să se amestece cu populaţia indigenă, iar IQ-ul mediu din Caracal a crescut cu 9 puncte în doar câteva ore. “S-a rupt blestemul!”, au jubilat câţiva localnici, introducând ostentativ un cub într-o gaura pătrată, dovadă a inteligenţei lor superioare.

“Iaca, mă răsturnai cu autocarul, dar mâncai nişte praz cu măsline şi acum parcă mă simt ca acasă aici. Unde ascunserăţi zaibărul?”, a comentat Andrei Pleşu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
23 noiembrie 2015 14:21
Citește mai mult despre: academicieni autocar caracal caruta intelectuali

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult