Carambol în Pipera! 40 de trotinete, implicate într-un accident pe trotuar

Circulaţia pe trotuarele din Pipera e îngreunată, încă de la primele ore ale dimineţii, de un accident în lanţ de proporţii nemaivăzute! Peste 40 de trotinete, multe dintre acestea electrice, au fost implicate într-un carambol provocat, cel mai probabil, de o coajă de banană.

„Prima trotinetă din coloană era condusă cu aproape 25 km/h de un corporatist grăbit. I-a dat talpă, n-a văzut coaja, n-a mai putut controla bolidul”, notează Nicu Ţ., agent în cadrul Poliţiei Corporatiste.

„Avem până acum 2 julituri în genunchi, un badge pierdut şi o pungă de pufuleţi sfâşiată. Şi mai grav, 4 persoane au întârziat la un meeting important cu clientul.”

„Dacă nu vrei să te trezeşti şi tu în mijlocul unui asemenea carambol, hai să lucrezi în centru! Arnia are un job de AI & Deep Learning Research Engineer la care poţi aplica imediat. Trebuie doar să te pricepi la inteligenţă artificială. Chiar aşa, poate o trotinetă self-driving ar fi ştiut să evite coaja aia de banană”, comentează un cetăţean preocupat, care n-are însă niciodată drum prin Pipera.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

7 iunie 2019 00:07
Citește mai mult despre: corporatisti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult