Carantină pentru vedete. Când revin din vacanță n-au voie să cânte 14 zile

Se pare că guvernanții se gândesc în sfârșit și la popor și vin cu o restricție utilă. Astfel, toate vedetele care și-au petrecut sărbătorile de iarnă în vacanțe exeotice prin Zanzibar, Mexic sau Costa Rica vor fi nevoite să intre în carantină și nu vor mai avea voie să cânte pentru cel puțin 14 zile.

Cea mai afectată se pare că va fi Loredana, care din cauza vârstei înaintate, de peste 70 de ani, va trebui să stea în carantină mult mai mult, 90 de zile. „Persoanele în vârstă, fiind cele mai vulnerabile, trebuie descurajate să călătorească, așa că e firesc să se aleagă cu 90 de zile de carantină și interdicție la cântat”, susține inițiatorul restricției.

Inițial, pe lista de interdicții pentru vedetele care revin din zone exotice se aflau și alte tipuri de pedepse. „Ne-am gândit la interdicția de a mai folosi machiaj, de a mai cânta pe bani publici sau chiar biciurea în public de câtre cei deranjați de muzica lor, dar din păcate au fost respinse de guvernanți”, s-a plâns Decebal Popescu, reputatul reprezentant al societății civile.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
6 ianuarie 2021 19:00
Citește mai mult despre: carantină

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult