Sunt anumite tentații la care românii nu rezistă, indiferent de pericole. Cum ar fi un câmp de lavandă, în care zeci de români efectiv s-au îmbulzit azi, pentru a-și face un selfie cât mai spectaculos.  

selfieuri_camp_lavanda2.jpg ”Conduceam liniștit pe lângă lanul de lavandă și efectiv am simțit o mână invizibilă care mi-a oprit mașina și m-a smuls din ea, după care m-a aruncat în mijlocul lanului”, a povestit un bărbat. ”Așa că ce era să fac, am scos telefonul și-am început să-mi fac selfierui, dacă tot eram acolo.”

Îmbulzeala din câmpul cu lavandă a fost accentuată și de românii care opriseră doar ca să arunce peturi și pungi goale în lanul de lavandă. Așa s-a ajuns ca distanța maximă dintre oameni să fie de mai puțin de 1 metru.

Totuși, trebuie aplaudată responsabilitatea celor care și-au făcut selfie-uri în lanul de lavandă. Toți și-au tăguit numele în postarile făcute, astfel că în cazul izbucnirii unui focar de Covid vor putea fi identificați foarte ușor de autorități și testați dacă s-au infectat sau nu.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Sunday, 28.06.2020 11:38 Monden

National Cinematografic