Care diversitate, Hollywood? Boc nu e printre cei 7 pitici din noul Albă ca Zăpada

Cei de la Disney pregătesc o nouă ecranizare pentru Albă ca Zăpada prin care își propun să promoveze diversitatea. Doar că vorbele lor par goale: cei șapte pitici nu seamănă între ei, într-adevăr, însă niciunul nu este Emil Boc, primarul căruia îi place să betoneze la fel de mult ca unui primar de talie normală.

Emil Boc spune că nici măcar nu a fost sunat de cineva de la Hollywood, ceea ce arată că ideea de diversitate nu a fost niciodată luată serios în considerare. „De la 18 ani aștept ca la vreo nouă ecranizare să fiu și eu unul din cei șapte pitici, dar degeaba. Din păcate sunt ignorat în continuare”, a oftat edilul Clujului.

Emil Boc spune că aproape că regretă că a decis să rămână pitic doar pentru a-și îndeplini visul de a juca într-o zi în Albă ca Zăpada. „Când alți copii creșteau, eu stagnam. Poate aș fi vrut să cresc și eu, dar visam să fiu piticul Albei ca Zăpada, așa că alegeam să stagnez. Acum nu mai sunt așa sigur că am ales corect”, a spus primarul orașului de la poalele Feleacului.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
19 iulie 2023 11:52
Citește mai mult despre: emil boc hollywood

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult