A durat câteva zile, dar Poliţia a reuşit să-l prindă pe vandalul care a incendiat nu mai puţin de opt maşini în sectorul 1 al Capitalei! Spre uimirea tuturor, acesta nu era însă vreo persoană deranjată psihic sau vreun parcagiu răzbunător, ci Dorel F., unul dintre îngrijitorii laserului de la Măgurele, care pur şi simplu a adormit cu capul pe butoane.

masinaincendiatabucuresti.jpg
“A fost un simplu accident. Lui Dorel i-a căzut capul pe panoul de comandă al razei de topit tancuri ruseşti, apoi i-a alunecat un picior pe pedala corespunzătoare sectorului 1. Să ştiţi că Dorel nu e băiat rău, are două doctorate, dar aşa e el, mai căscat”, râde nea Grigore, celălalt fizician de pe tură. “Mi s-a întâmplat şi mie o dată, am făcut un crater de 2 kilometri undeva în Bărăgan. Cui nu i s-a întâmplat?”

Autorităţile nu au luat însă incidentul ca pe o glumă şi i-ar putea reduce lui Dorel cu până la 10% salariul pe luna aceasta, iar institutul de fizică de la Măgurele a fost somat să instaleze un capac peste panourile de comandă ale tuturor dispozitivelor cu potenţial distructiv.


We know both the art of matching people and the science of technology.

Staffing done right: +250 tech specialists and a 95% retention rate. See our current job openings!

Scris de Vasile | Tuesday, 03.04.2018 08:55 Monden

National Cinematografic