A durat câteva zile, dar Poliţia a reuşit să-l prindă pe vandalul care a incendiat nu mai puţin de opt maşini în sectorul 1 al Capitalei! Spre uimirea tuturor, acesta nu era însă vreo persoană deranjată psihic sau vreun parcagiu răzbunător, ci Dorel F., unul dintre îngrijitorii laserului de la Măgurele, care pur şi simplu a adormit cu capul pe butoane.

masinaincendiatabucuresti.jpg
“A fost un simplu accident. Lui Dorel i-a căzut capul pe panoul de comandă al razei de topit tancuri ruseşti, apoi i-a alunecat un picior pe pedala corespunzătoare sectorului 1. Să ştiţi că Dorel nu e băiat rău, are două doctorate, dar aşa e el, mai căscat”, râde nea Grigore, celălalt fizician de pe tură. “Mi s-a întâmplat şi mie o dată, am făcut un crater de 2 kilometri undeva în Bărăgan. Cui nu i s-a întâmplat?”

Autorităţile nu au luat însă incidentul ca pe o glumă şi i-ar putea reduce lui Dorel cu până la 10% salariul pe luna aceasta, iar institutul de fizică de la Măgurele a fost somat să instaleze un capac peste panourile de comandă ale tuturor dispozitivelor cu potenţial distructiv.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Tuesday, 03.04.2018 10:55 Monden

National Cinematografic