Asupra ministrului Carmen Dan încep să planeze suspiciuni grave, după o gafă monumentală pe care a comis-o recent în Italia, unde l-a confundat pe Mario, președintele Consiliului de Miniștri, cu fratele acestuia, Luigi, care e șeful Gărzilor Elvețiene ale Vaticanului.gafa_carmen_dan_luigi_mario.jpg

”Se pune întrebarea cum a intrat Carmen Dan în Poliție, din moment ce e probabil daltonistă, pentru că doar un daltonist ar confunda costumul roșu al lui Mario cu cel verde, al lui Luigi”, titrează Il Giornale di Nintendo, preluat și de Atari della Sera.

Mai mult, cotidianul fascist Rumeni Fuori insinuează că ministrul de interne român Carmen Dan ar fi analfabetă: ”Pe șapca lui Mario e un M, pe a lui Luigi e un L”. Carmen Dan a încercat s-o dreagă, spunând că Mario și Luigi nu aveau șepcile, dar italienii au replicat dur: ”Dar mustățile cum le-ai confudat, Carmen Dan? Mario o are mai ondulată, Luigi dreaptă și mai ascuțită!”.

Carmen Dan nu s-a lăsat intimidată. A spus că pentru ea există o singură mustață și că nu se uită la mustățile altora.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Tuesday, 23.10.2018 21:38 Monden

National Cinematografic