Carmen Harra a invocat spiritul Crăciunului ca să afle ce cadouri va primi

Nemaiavând răbdare să afle ce daruri îi va pune moşul sub brad, faimoasa prezicătoare Carmen Harra a organizat ieri seară o şedinţă de spiritism pentru a invoca spiritul Crăciunului. „Am ornat bradul cu globuri de cristal”, povesteşte clarvăzătoarea „ca să fiu sigură că vine spiritul care trebuie, fiindcă anul trecut am invocat din greşeală spiritul critic şi a făcut toată seara mişto de mine.”

„Deodată s-a stins lumina”, relatează Carmen Harra, „şi mi-am dat seama că spiritul Crăciunului e în încăpere, fiindcă am simţit un puternic miros de ren. «Dacă eşti aici, mişcă bradul», i-am spus. Din păcate, n-am înţeles nimic din ce mi-a spus pentru că foşnea îngrozitor beteala.”

Prezicătoarea nu s-a lăsat păgubaşă şi a încercat să-l invoce direct pe Moş Crăciun. Însă, spre marea ei uimire, în loc de Moş Crăciun s-a trezit cu spiritele mamei şi tatălui ei care au râs de ea că mai vrea cadouri la vârsta asta. „N-aş fi ghicit niciodată că ei erau cei care puneau darurile sub brad”, a încheiat clarvăzătoarea, cutremurată de experienţa prin care a trecut.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
21 decembrie 2011 07:12

Alte articole

Vezi mai mult