Prima doamnă a României e furioasă! A aflat că Ana Birchall, numită ministru interimar la Justiţie, vine în seara asta la Cotroceni, ca să “depună jurământul” în faţa preşedintelui Klaus Iohannis. Carmen a ridicat deja o excepţie de neconstituţionalitate, insistând să fie prezentă în sală în timpul depunerii jurământului.juramant_birchall.jpg

Iohannis a invocat Constituţia: “Carmen, nu pot să risc să invoce Dragnea viciul de procedură, să aibă un pretext pentru suspendare”, ar fi declarat preşedintele. Carmen Iohannis l-a prevenit însă pe Klaus că dacă Ana Birchall depune jurământul singură cu el, 3 luni de zile nu mai pupă el altă învestire şi o să ajungă să se decoreze singur în baie.

Carmen Iohannis spune însă că e ceva suspect şi că Klaus s-ar fi dat cu after shave, aşa că se teme de un derapaj. Prima doamnă s-a postat lângă uşa palatului cu un făcăleţ în mână şi insistă că nu pleacă şi vrea să vadă cu ochii ei că atunci când jură Ana Birchall pune mâna pe Biblie  şi nu pe altceva.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Friday, 10.02.2017 21:01 Monden

National Cinematografic