Secretul talentului neobosit al lui Grigore Cartianu a fost scos la iveală. Într-o încercare disperată de a-l face să se oprească din scris cărți document, investigatorii au aflat ce-l face aproape invulnerabil la critici și rugăminți să înceteze să mai scrie. 

cartianu_in_mamaliga.jpg

„Când era mic ăsta micu, Grigore, a fost scăpat în ceaunul cu mămăligă. Am mestecat de vreo câteva ori până l-am prins și l-am scos cu lingura afară. Apoi s-a aruncat din nou, cu greu îl scoteai din ceaun”, povestește o bunicuță din satul natal al lui Grigore Cartianu. Anual, cunoscutul jurnalist revine în satul natal pentru a face o baie în mămăligă, ca să-și împrospăteze puterile.

Cea mai grea perioadă din viața scriitoricească a lui Cartianu a fost când a trebuit să scrie o carte cu Laurențiu Ciocăzanu. „Ăsta e un neofit, un orășean care mănâncă mămăliga cu furculița. Un sicofant! Mă uitam le el și îmi venea să-l iau la palme”, a mărturisit jurnalistul de la Adevărul. 

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Thursday, 18.06.2015 18:07 Monden

National Cinematografic