Şase bucureşteni pasionaţi de spiritism au produs căderea reţelei de curent dintr-un întreg cartier, pentru că au fost inconştienţi şi au invocat spiritul lui Nicolae Ceauşescu. Ca să poată intra în legătură cu fostul dictator au ţinut şedinţa într-o hală IMGB, în cerc, ţinând într-o mână câte o conservă de peşte oceanic şi în cealaltă mână un volum cu tezele de la Congres.sedinta_spiritism_ceausescu.jpg

Potrivit martorilor, Ceauşescu a apărut, a bătut de 3 ori într-o tablă, apoi a zis: “Ce e cu risipa asta, tovarăşi?” Apoii a stins luminile pe o rază de 3 km. După şedinţa de spiritism în cartier s-a auzit o explozie, după care la toate maşinile din parcare nu se mai închidea bine uşa şoferului.

Câteva luni după fatidicul experiment oamenii din cartier n-au avut apă caldă decât sâmbăta, iar unii speculează că şi TVR-ul ar fi mers doar 2 ore pe zi, dar nu se ştie sigur, pentru că se uită nimeni la TVR.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Tuesday, 03.02.2015 17:17 Monden

National Cinematografic