Majestatea Sa Daniel Cioabă, Regele Ţiganilor români şi Alteţa Sa Regală Dorin Regele Internaţional al ţiganilor s-au arătat profund preocupaţi faţă de direcţia pe care monarhia românească a luat-o în ultimul timp, în special în ce priveşte dosarul de corupţie al Prinţului Paul al României.regii_cioaba.jpg

“Deşi românilor li s-a oferit această şansă de a avea regi, ei s-au arătat în repetate rânduri nedemni de cea mai nobilă formă de organizare a societăţii. Constatăm din nou că românii nu sunt încă pregătiţi pentru o monarhie reală şi încă tânjesc după monarhia de tabloid. Discreţia, virtutea morală care e trecută şi pe blazonul casei regale Cioabă, nu se compară cu viciul, desfrânarea şi corupţia din aşa-zisele case regale tradiţionale ale României”, se arată în comunicatul Casei Regale Cioabă.

“Nouă ni s-a confiscat aurul şi cocoşeii, dar noi nu ne-am ţigănit ca alţii pe trenuri cu tablouri sau palate. Am cerut şi ni s-au retrocedat palatele din centrul Timişoarei, dar am făcut-o discret şi asta e diferenţa! De aceea, noi vom reveni la termenul de bulibaşă, pentru că nu vrem să mai fim asociaţi cu această noţiune de monarhie, murdărită de specimene ca Paul Lambrino”, a mai spus regele Daniel Cioabă.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Monday, 14.12.2015 20:16 Monden

National Cinematografic