Casa Regală Cioabă despre prinţul Paul: “E jenant, noi nu avem prinţi sau regi arestaţi”

Majestatea Sa Daniel Cioabă, Regele Ţiganilor români şi Alteţa Sa Regală Dorin Regele Internaţional al ţiganilor s-au arătat profund preocupaţi faţă de direcţia pe care monarhia românească a luat-o în ultimul timp, în special în ce priveşte dosarul de corupţie al Prinţului Paul al României.

“Deşi românilor li s-a oferit această şansă de a avea regi, ei s-au arătat în repetate rânduri nedemni de cea mai nobilă formă de organizare a societăţii. Constatăm din nou că românii nu sunt încă pregătiţi pentru o monarhie reală şi încă tânjesc după monarhia de tabloid. Discreţia, virtutea morală care e trecută şi pe blazonul casei regale Cioabă, nu se compară cu viciul, desfrânarea şi corupţia din aşa-zisele case regale tradiţionale ale României”, se arată în comunicatul Casei Regale Cioabă.

“Nouă ni s-a confiscat aurul şi cocoşeii, dar noi nu ne-am ţigănit ca alţii pe trenuri cu tablouri sau palate. Am cerut şi ni s-au retrocedat palatele din centrul Timişoarei, dar am făcut-o discret şi asta e diferenţa! De aceea, noi vom reveni la termenul de bulibaşă, pentru că nu vrem să mai fim asociaţi cu această noţiune de monarhie, murdărită de specimene ca Paul Lambrino”, a mai spus regele Daniel Cioabă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
14 decembrie 2015 18:16
Citește mai mult despre: monarhie printul paul regele cioaba

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult