Casa Regală Cioabă i-a acordat lui Archie titlul de Prinț pă Anglea

S-a făcut dreptate! Fiul prințului Harry și al lui Meghan Markle, Archie, care nu a fost făcut prinț din motive rasiale, a fost proclamat de Casa Regală Cioabă drept Prinț Internațional pă Anglea și pă Regatul Unit, titlu pe care îl poate lăsa moștenire tuturor descendenților săi, în perpetuitate, potrivit comunicatului emis de Regele Dorin Cioabă, șeful Casei Regale.

”Nouă ni se pare normal ca toți verișorii să fie egali, indiferent de culoare. George, Charlotte, Louis ai lui William sunt toți prinți. Pe Archie nu l-au făcut, așa că l-am făcut noi, ca să le batem obrazul la haladiții ăia de la Buckingham”, a declarat solemn Regele Cioabă.

Archie a primit din partea Regelui Dorin Cioabă coroana princiară, sceptrul și colanul de aur al ordinului de Strehaia în rang de mare cazangiu, o onoare până acum neconferită nimănui din afara Casei Regale.

Meghan Markle a declarat: ”Sunt încântată că am găsit niște regi cu care să pot să mă înțeleg și eu. Nu sunt deloc rasiști și iubesc animalele, au șase cai în sala tronului”.

Regele Dorin Cioabă a propus și o încuscrire între Archie și propria sa fiică, Prințesa Valoarea Ecaterina Cioabă, care are zestre 18 salbe cu galbeni, așa că și Meghan Markle, mama lui Archie, a fost de acord, ea fiind foarte atentă la partea financiară a relațiilor de familie.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
13 martie 2021 12:38
Citește mai mult despre: anglia Archie Cioabă Meghan Markle rege

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult