Casele de amanet îşi freacă mâinile de bucurie! „S-a lansat noul iPhone, ne umplem de bani”

Fanii Apple nu sunt singurii entuziasmaţi de lansarea noului iPhone. Cel puţin la fel de încântaţi sunt patronii caselor de amanet, care se aşteaptă la un val imens de clienţi în perioada imediat următoare.

„Fanul iPhone are un ritual de la care nu se abate niciodată. Imediat după ce urmăreşte pe net lansarea produsului, se uită prin casă şi alege ceva pentru amanetat: lanţuri de aur, laptopuri, camere foto sau carpete cu Răpirea din Serai. Sunt foarte mulţi care fac asta, aşa că le putem oferi sume derizorii, că avem de und alege. E de departe perioada din an în care afacerea merge cel mai bine”, spune un patron de casă de amanet.

Fanii iPhone spun că orice sacrificiu este acceptabil când vine vorba de telefonul lor preferat. „Dacă aş fi nevoit şi s-ar putea, mi-aş amaneta chiar şi părinţii”, spune Robert Acrişor, un bucureştean de 24 de ani. „Până la urmă, e vina lor dacă nu am bani de noul iPhone, pentru că nu sunt în stare să mă întreţină şi să-mi ofere device-uri de ultimă generaţie de la Apple”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
11 septembrie 2013 08:09
Citește mai mult despre: amanet iPhone

Alte articole

Vezi mai mult