Casele de pariuri dau o cotă de 30 la 1 pentru o manea la Electric Castle

Așteptări uriașe pentru cel mai noroios festival de muzică din istoria României! La casele de pariuri din țară sunt cote de 30 la 1 că va fi cel puțin o manea. Un tânăr din București spune că întrebarea e nu dacă vor fi manele, ci cât de multe manele vor fi. El se laudă că a băgat o combinată în care a pariat că vor fi manele simultan la toate cele 10 scene de la festival și poate câștiga de 120 de ori suma pariată.

Alte persoane au pariat că la una din scene vor fi manele non-stop, sau cel puțin maneliști non-stop, dar pentru asta nu se plătește prea mult, că e plin de maneliști peste tot. Mulți au pariat că se vor auzi manele doar în corturi, însă cei mai mulți spun că vor fi atât de prăjit că nu vor auzi nici manele nici electronică.

30% din participantele la festival spun că sunt pregătite să leșine de dezgust la primul acord de manea, dar vasta majoritate a participanților spun că tot ce contează e ca maneaua să fie bine mixată și mai ales să fie mixată cu ceva pe care ar dansa și techno vikingul, de exemplu, ca să aibă pretext să se dezvinovățească după ce vor apărea pe instagram în transă pe manele.

Scris de TNR
18 iulie 2019 11:07
Citește mai mult despre: Electric Castle

Alte articole

Vezi mai mult